دکتر پاکمهر، نماینده مردم شش شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی :
اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای با رویکردی منطبق بر برنامه توسعه هفتم کشور و نیازهای جامعه تدوین شود
صبح امروز ؛ جلسه هم اندیشی اهمیت و لزوم اصلاح و بررسی پیشنهادات در زمینه طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با حضور دکتر پاکمهر نماینده مردم شهرستان های بجنورد، مانه و سملقان، جاجرم، گرمه و رازوجرگلان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان شمالی ، سید محمد پاکمهر در این جلسه اظهارداشت : مهارت آموزی " و سازمان آموزش فنی و حرفه ای نقش بسیار موثری در تحقق سیاست های محوری تبیین شده از سوی مقام معظم رهبری دارد.
وی افزود : اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای باید با رویکردی منطبق بر برنامه توسعه هفتم کشور و نیازهای جامعه تدوین شود.
نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، جاجرم، گرمه و رازوجرگلان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : پیشنهادات سازمان در برنامه هفتم توسعه که برنامه کلان سیاست گذاری کشور است ، نیز پیگیری شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: عضویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در شورای برنامه ریزی و شورای اشتغال بحث مهمی است؛ این سازمان متولی اجرای مهارت آموزی بعنوان بحث محوری خانواده ها ، زمینه ساز ایجاد اشتغال و ارائه تسهیلات به مهارت آموزان و سازمان موثر در افزایش آمار اشتغالزایی در کشور است.
سید محمد پاکمهر با اشاره به اهمیت رتبهبندی مربیان فنی و حرفهای بر ایجاد یکپارچگی و وحدت رویه در ارائه آموزش های مهارتی در کشور تاکید کرد.
نماینده مردم شش شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی، ضمن استماع پیشنهادات موضوع اساسنامه سازمان ، درخصوص پیگیری اساسنامه، رفع دغدغه ها و چالش های مهارتی از طریق مجلس و مسئولین استانی و کشوری قول مساعد داد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان شمالی نیز در این جلسه اظهارداشت : اگر قرار است جوانی شرایط ساز باشد ، در جامعه بال باشد نه وبال و در افزایش بهره وری و اقتصاد پویا موثر باشد ؛ باید از دالان مهارت آموزی عبور کند.
دکتر مهدی رحمدل با تاکید بر نقش مهارت آموزی در « اشتغالزایی » بعنوان یکی از ابر محورهای جامعه ابراز امیدواری کرد : همه مسئولین هدف خود را به سمت این امر مهم معطوف کنند.
وی با بیان اینکه، برنامه هفتم توسعه ؛ آینده مهارت آموزی جامعه را رقم خواهد زد اظهار داشت :فرصت خوبی است تا مهارت آموزی در برنامه هفتم توسعه پررنگ تر دیده شود.
رحمدل با تاکید بر یکپارچه سازی آموزش مهارت در کشور گفت : تعدد مجری برای آموزش مهارت پذیرفتنی است اما سیاست گذار و متولی اصلی آموزش های مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای است و میبایست آموزش های مهارتی کشور در قالب یک استاندارد و یک نوع گواهینامه ارائه شود .
وی با انتقاد از تعدد صدور گواهینامه های حضور در دوره های آموزش مهارت توسط سایر دستگاه های اجرایی در کشور اذعان داشت : گواهینامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای دارای مزایای متفاوت از جمله بین المللی بودن ، دارای قابلیت معادل سازی واحدهای درسی آموزش و پرورش و دانشگاه ها ، موثر در طرح طبقه بندی مشاغل ، دریافت تسهیلات و ... میباشد .
گفتنی است جلسه فوق با محوریت بررسی چالش های حوزه مهارتی و اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با حضور دکتر پاکمهر نماینده مردم شهرستان های بجنورد، مانه و سملقان، جاجرم، گرمه و رازوجرگلان در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل، معاونین و جمعی از کارکنان و مربیان آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان شمالی در محل سالن ولایت بجنورد برگزار شد .
نظر دهید