در آیین انعقاد تفاهمنامه همکاری مطرح شد:
مهارت آموزی جوامع محلی، شاخصهای اقتصادی کشور را ارتقاء میبخشد

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنیوحرفهای با اشاره به تجارب برخی کشورهای جهان در زمینه رشد شاخصهای اقتصادی و درآمدی، گفت: گسترش مهارتآموزی در بین جوامع محلی کشور با ارتقای سطح بهرهوری و رشد درآمدی برای مردم همراه است.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنیوحرفهای، «غلامحسین محمدی» روز پنجشنبه در آیین انعقاد تفاهمنامه همکاری با امور توسعه روستایی و مناطق محروم ریاستجمهوری در آخرین روز اجلاس مدیران سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور که با حضور عبدالکریم حسین زاده، معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در کرج برگزار شد، افزود: آموزش مهارتی باید متناسب با ظرفیتها و نیازهای هر منطقه از کشور پیش برود.
وی ادامه داد: برای جوامع محلی باید رشتههای آموزشی متناسب با نیاز و ظرفیت هر منطقه تعریف کرد تا شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در کشور باشیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر جوامع محلی توانمند شوند به تبع آن، کشور نیز به لحاظ تولید، اقتصاد و اشتغال قدرتمند میشود؛ بر این اساس باید برنامههای آموزش مهارتی را در مناطق مختلف کشور به تناسب ظرفیتها گام به گام پیش ببریم.
وی با اشاره به فعالیتهای مهارتی طی سالهای گذشته در مناطق روستایی کشور، خاطرنشان کرد: این اقدامات باید در مسیر عدالت آموزشی بسط و گسترش یاید؛ باید بتوانیم برنامههای آموزشی را در ابعاد مختلف در مناطق کمبرخوردار و روستایی گسترش دهیم تا استعدادها شکوفا و مردم بتوانند از مزیتها بهرهمند شوند.
رییس سازمان آموزش فنیوحرفهای بر کاهش شکافهای طبقاتی و اجتماعی برای برخورداری تمام جوامع محلی از آموزشهای علمی و مهارتی تأکید و تصریح کرد: در این زمینه سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور آماده خدماترسانی آموزشی است.
محمدی گفت: سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور، دارای زیر ساختهای آموزشی بزرگی است که باید از این زیر ساختها برای آموزش مهارتآموزی در مناطق مختلف کشور استفاده کرد.
وی اظهار کرد: این سازمان برای پیشبرد آموزشهای فراگیر به حمایت بیشتر دولت و همراهی مردم نیاز دارد؛ اگر آموزشهای مهارتی در کشور گسترش یابد با دستاورد بزرگی در حوزه رشد و شکوفایی اقتصادی مواجه خواهیم شد.
وی اظهار کرد: در رشد بهرهوری نیروی کار هر یک سال آموزش مهارتی، ده درصد دستمزد و سه درصد بهرهوری را افزایش می دهد؛ نمونه این اقدام، کشور کره جنوبی است که با سرمایهگذاری در آموزش فنی رشد سالانه بهرهوری آن بین دو تا چهار درصد است؛ کشورهایی که به آموزش مهارتی همت دارند، میزان بیکاری در آنها در پایینترین سطح قرار دارد.
محمدی گفت: توسعه آموزشهای مهارتی با خلق اختراعات نوآوری همراه است، ضمن آنکه در کاهش نابرابریهای اجتماعی موثر است .
وی بیان داشت: اگر ما در دورترین نقاط کشور آموزشهای فنیوحرفهای به صورت مجازی و عملی پیش ببریم، کشور در توانمند سازی جوامع محلی و رشد اقتصادی موفق خواهد شد که امیدواریم در دولت چهاردهم شاهد این رویداد مهم باشیم.
نظر دهید